Levering

Levering

Hvis det ikke passer å hente thujaen ved vårt lager kan vi levere til din adresse. Ved betaling oppgir du leveringsadressen vi skal sende plantene til. Dette er en effektiv og tidsbesparende måte for deg å motta thujaene. Vi har lager på Hellerudsletta (ca. 15 minutter med bil fra Oslo).

Leveringstidspunkt: Vi leverer plantene så fort vi klarer og etter kundens ønske. Vi har som regel en god del av alle planter på vårt lager på Hellerudsletta og kan da levere innen en uke. De fleste plantene står på vår plantasje i Nederland og ved større bestillinger kan det derfor ta opptil 20 dager fra bestilling til vi kan levere. Ved billigste fraktalternativ kan vi levere innenfor ønsket uke. Hvis det kreves en spesifikk dag blir frakten dyrere.

Leveringssted: Vi leverer til leveringsadressen oppgitt ved betaling. Vi leverer til tomtegrensen eller der det er tilgang til lastebil med løftelem. Vi har ikke mulighet til å bære plantene til et oppsatt område. Hvis leveringsadressen er trang og ufremkommelig med lastebil vil plantene bli levert ved tomtegrensen. Vennligst gi beskjed ved bestilling hvis adkomsten ikke tilfredsstiller kravene ovenfor.


Priser:

Oslo og Akershus: 1.000-

Vestfold og Telemark: 1.500,-

Østfold: 1.500,-

Hedmark: 2.000,-

Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og nærliggende til disse steder: 2.500,-