Vilkår

Vilkår


Priser og betaling: Alle priser er inklusive mva.

Frakt og levering: Vi leverer til Østlandet og i nærheten av storbyer. Du har også muligheten til å plukke opp planter ved vår lokasjon i Lørenskog.

Leveringstider: Leveringstiden er så fort som mulig, som regel innen 14 dager etter bestilling, alt ettersom hvor i landet du bor. I høysessongen kan noe lengre leveringstid påberopes.Hvis det skjer endringer i forhold til opplyst leveringstid vil vi informere så raskt som mulig om dette. Mange forhold som vi ikke kan påvirke kan spille inn på leveringstiden, som transport, klima,osv. Vi fraskriver oss ethvert ertsatningskrav som følge av forsinkelser.

Kansellering av bestilling: Du kan kostnadsfritt oppheve kjøpet frem til varen er levert til leveringsadressen. Hvis du har forhåndsbetalt vil du få returnert pengene. Når varen er levert til leveringsadressen eller hentet på vårt lager kan bestillingen ikke kanselleres eller endres.

Reklamasjon: Ved reklamasjon ber vi deg om å ta bilde(r) av skaden og/eller beskrive hva du reklamerer på gjennom epost innen 7 dager etter levering eller henting av plantene.

Garanti: Vi gir 7 dagers garanti på våre planter. For at garantien skal benyttes må det sendes bilder på epost innen 7 dager etter levering eller henting av plantene.

Angrerett etter levering: Thuja.no følger kjøpsloven når det gjelder angrerett. Blomster og planter regnes som ferskvare, og angrerettlovens bestemmelser om angrefrist gjelder derfor ikke (jfr. Angrerettsloven §22, punkt b).

Personopplysning og sikker betaling: All informasjon som lagres i form av fakturanavn og adresse er strengt fortrolig og vil ikke bli solgt videre til tredjepart eller brukt til utsending av reklame. Ved betaling med kort vil ikke kortopplysningene lagres.

Øvrig: Vi forbeholder oss retten til å annullere bestillinger som ikke kan leveres innen rimelig tid eller til rimelig kostnad. Kjøpesummen vil i slike tilfeller bli returnert til kjøperen.